Vårt mål er å kunne tilby relevante kurs til både foreldre og fagpersoner.

Kurs og aktiviteter i regi av TFF gir påfyll (ofte etterlengtet) og inspirajon, i tillegg til at man møter og kan bli kjent med andre tvillingforeldre. Det å dele erfaringer om vanskelige, så vel som gode opplevelser som tvillingforeldre er svært nyttig, da det er noe helt eget å oppdra to eller tre barn på samme alder og på mer eller mindre nøyaktig samme utviklingstrinn. Muligheten for påfyll er også viktig og aktuell når barna etterhvert skal begynne i barnehage, på skole og når de "vanskelige tenårene" treffer, derfor forsøker vi å tilby ulike kurs til ulike grupper av våre medlemmer: 

 

Våre kurs: 

  • Tvillingforberedende fødselskurs. For de som venter flerlinger. 
  • Grensesetting og regulering av flerlinger- gode tips for å overleve hverdagen.  
  • Når en eller begge har spesielle behov. Hvordan går vi frem, og hvordan håndterer vi det? 
  • Sunn identitet, sammen eller hver for seg i skole og barnehage
  • Tvillinger i puberteten. Hva er typisk og hva kan vi forvente?

 

Kontakt oss dersom du ønsker å vite mer om våre kurs! Per juni 2020 arrangeres alle våre kurs digitalt pga Covid-19. Følg med i vår oversikt for å holde deg oppdatert på oppsatte kurs og type (digitalt eller fysisk). 

 

Øvrige kurs og aktiviteter

Arrangementer som Mammahelgen, Pappahelgen gg Tvillingdagen skjer årlig og er en tradisjon. I tillegg arrangeres det tur til Abra havn (Kristiansand) for flerlingfamilier hver sommer (2020 avlyst grunnet Covid-19). Følg med i vår oversikt!

 

Ikke medlem? Det er mulig å melde seg på våre kurs uten å være medlem, men som medlem vil du få rabattert pris, i tillegg til at du bidrar til at foreningen kan fortsette med det viktige arbeidet vi driver med for deg - og alle andre flerlingforeldre! Meld deg inn her! 

Meld deg inn ut 2022 her!